Журналистът Полина Паунова захапа лидера на ГЕРБ.Ето какво написа тя в личния

...
Журналистът Полина Паунова захапа лидера на ГЕРБ.Ето какво написа тя в личния
Коментари Харесай

Журналист: Бойко Борисов безцеремонно излъга

Журналистът Полина Паунова захапа лидера на ГЕРБ.

Ето какво написа тя в персоналния си профил във фейсбук:

" Оня ден Бойко Борисов безогледно излъга: конституционните текстове, споделя той, ги предложи Христо Иванов, ние единствено подкрепяхме.

Тази неистина се ретранслира в медиите изцяло безрезервно. Впрочем, малките екрани би трябвало да знаят, че не е редно да пускат неистини. И това, че някой нещо споделил не снема отговорността от медиите. Когато се се мами, ролята на журналистът е да разобличи. Примерно: Борисов сподели еди-какво-си, само че обстоятелствата са други.

Та откакто Борисов заяви, че ПП-ДБ написали всички дивотии в конституцията, а видите ли той и Пеевски нямат общо, всевъзможни хора, някои от тях рационални започнаха да потварят няколко опорки.

1. Ако не беше зорът за констутуционни промени Движение за права и свободи нямаше да влезе в ръководството, щеще да е единствено ПП-ДБ и ГЕРБ. [Това, несъмнено, не е правилно: Борисов и Пеевски са дружно от години, а най-простият образец е по какъв начин техните хора във Висш съдебен съвет назначиха и по-късно уволниха скоростно Иван Гешев].

И опорка №2: Конституционните текстове в частта длъжностен кабинет сa омазани, значи цялата шеста корекция (в това число и частта " Съдебна власт " ) е призрачен сън. И това се дължи на ПП-ДБ, тъй като писаха текстовете.

Това не е правилно. Колкото и пъти да го каже Борисов, и колкото и пъти тв приемниците да го пуснат безрезервно. В този текст, написан на 11 декември 2023 година са разказани единствено част от текстовете, с които " обрасна " конституционната смяна. Какво предлагаха ПП-ДБ е очевидно от оня прокет за промени, който показаха от тяхно име. Как се промени той е описвано. Законотворци вид Радомир Чолаков съвсем направиха от ИВСС правосъдна инстанция, да вземем за пример. След много смях това беше отстранено. Много други безумици останаха.

Едва ли е изненадващо кой натискаше за тях, нали? Този, който в този момент вика, че няма нищо общо.

А на ПП-ДБ това евентуално ще им е за урок. Конюнктурните промени постоянно излизат през носа ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР